Nilüfer de çoksesli konser

Nilüfer çok sesli korosu ve Nilüfer Oda Orkestrası Nâzım Hikmet Kültürevi'nde müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi. İki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde sahneyi önce Nilüfer Çoksesli Korosu aldı. Şef Göknur Yıldız yönetimindeki koro Yunus Emre'den Makedon ezgilerine, Anadolu türkülerinden Bulgaristan halk ezgilerine ve çağdaş eserlere uzanan geniş bir yelpazedeki repertuarı ile müzikseverlerden alkış aldı.

Kurulduğu 2006 yılından bugüne kadar yerli ve yabancı pek çok festivalde pek çok ödül alan ve başarılı konserlere imza atan Nilüfer Çoksesli Korosu'nun ardından sahneyi Nilüfer'in başarılı bir başka müzik topluluğu devraldı.

2003 yılından bu yana müzik öğretmenleri ve Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri eşliğinde çalışmalarını sürdüren, Şef Hasan Adıgüzelzade yönetimindeki Nilüfer Oda Orkestrası, Vivaldi, Mozart, Nelson ve Purcell gibi müzik dehalarının eserlerine hayat verdi.