Halk eğitim kursiyerlerinin sertifika heyecanı

87 kursiyer sertifikalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya’dan aldı. Sertifika töreninin açılışında konuşan Nilüfer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ay, yıl boyunca Nilüfer Belediyesi’nin desteği ile ilçede toplam 75 dalda açılan 456 kursta 9 bin 413 kursiyerin eğitim aldığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya da yerel yönetimlerin eğitime olan katkıları ile maddi ve mekansal sıkıntıları aşabildiklerini, bu sayede ilçede talep olması halinde yaygın eğitim kurslarının sayısının ve kapasitesinin artırılabileceğini ifade etti.

Kurs eğitmenlerine çiçek sunarak emekleri için teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise “Biz Nilüfer Belediyesi olarak 7’den 70’e eğitimin her alanında varız, olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu toplumun daha fazla eğitime ve dolayısıyla yaşam kalitesini yükseltmeye ihtiyacı var,” dedi.

Sertifika töreninin ardından kursiyerlerin ortaya koyduğu çalışmaların yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.