‘Müzikli Masal Saati’ ile masallar diyarına yolculuk

Aziz Nesin’in doğumunun 100. yıldönümünde  2015 yılını Aziz Nesin yılı olarak ilan eden Nilüfer Belediyesi, usta yazarı çeşitli etkinliklerle anmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından  düzenlenen etkinlikler çerçevesinde “Müzikli Masal Saati” meraklıları ile buluştu. Masal anlatıcısı, tiyatro ve dans pedagogu Nazlı Çevik ile müzisyen Faysal Macit’in “Müzikli Masal Saati”ne her yaş grubundan izleyici ilgi gösterdi.

Müzik ve masalı bir dilde birleştiren etkinlik Üçevler Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Dinleyenleri masalların büyülü dünyasına götüren masal anlatıcısı Nazlı Çevik’e, müzisyen Faysal Macit de sihirli ritimleriyle eşlik etti. Aziz Nesin ve dünya masallarından anlatıların yapıldığı gecede katılımcılar keyifli anlar yaşadı.