Öğretmenlerden özel sergi

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi bu hafta öğretmenlerin eserlerine ev sahipliği yapıyor. Nilüfer’deki okullarda görev yapan 15 Görsel Sanatlar Dersi öğretmeni eserlerini sergiledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen sergide rölyef, heykel, seramik ve yağlı boyadan oluşan 100’e yakın eser yer alıyor.

Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu katıldı. Öğretmenleri kutlayan ve sanata desteklerinin her zaman süreceğini ifade eden Kayaoğlu, “Öğretmenlerimizin değerini her zaman kurum olarak biliyoruz. Başkanımız Mustafa Bozbey önderliğinde eğitime verdiğimiz destek Türkiye’ye örnek oluyor. Sanata ve sanatçıya olan katkılarımız da devam edecek” dedi.

Öğretmenler adına konuşan Sadık Doğan da kendileri için anlamı olan haftada farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, en önemli sorunlarının sınıflar bazında ders saatlerinin azaltılmış olması olduğunu vurguladı.

Büyük ilgi gören sergi bir hafta boyunca Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.