‘Anam Bacım Avradım’ şiddet mağdurları için sahnelendi

Gönüllü ve amatör oyunculardan oluşan Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubu’nun geçtiğimiz yıl sahneye koyduğu ve büyük beğeni toplayan  “Anam Bacım Avradım” isimli tiyatro oyunu bir kez daha izleyici ile buluştu.

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği yararına Uğur Mumcu Sahnesi’nde sergilenen oyun büyük ilgi gördü. Yaklaşık bir yıldır Bursa ve ilçelerinin yanı sıra çevre illerde de sahnelenen trajikomik oyun, kadına yönelik şiddeti ve aile baskısını eleştirel bir şekilde ele alıyor.

İnanç Yılan’ın yazdığı, Erdal Gülver’in yönettiği ‘Anam Bacım Avradım’ oyunun geliri şiddet gören kadın ve çocuklara bağışlanacak.

Oyunun sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk Yönetmen Erdal Gülver'e, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler de Kadın Meclisi Başkanı Nebahat Ulugül'e teşekkür plaketi verdi.