Bozbey Kuruçeşme’de halkla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, halkla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Her hafta Cuma günleri makamını bir mahalleye taşıyan Bozbey’in bu haftaki durağı Kuruçeşme Mahallesi oldu.

Çalışma ekibiyle birlikte mahalleye giden Başkan Bozbey, önce birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile bir inceleme turu yaptı. Mahalleyi gezerek sorunları yerinde gören Başkan Bozbey, halkla ayaküstü sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Mahalle halkının, özellikle de kadınların Başkan Bozbey’e aktardığı öncelikli sıkıntı toplu taşımaya ilişkindi. Öğrencilerin ulaşım sıkıntısı olduğu için mecburen kent merkezinde yurtlarda veya akrabalarını yanında kaldığını belirten mahalleliler, toplu ulaşımın sağlanması için destek istedi. Bir diğer talep de tretuvar ve yolların asfaltlanmasına ilişkindi.

Nilüfer Belediyesi’nin sorumluluğundaki sıkıntılarda çözüm sözü veren Bozbey, “Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Yaşamı kolaylaştırmak zorundayız. Ulaşım sorunu çözülürse, kente göç de büyük ölçüde çözülmüş olacak. Bizim dışımızdaki ihtiyaçların çözümü için de gerekeni yapacağız. Sokakların asfaltlanması, tretuvar çalışmaları da kısa zamanda çözülecek. BUSKİ’nin altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekledik” dedi.

Bozbey karavanında da Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile görüşerek sorunları bir kez de muhtardan dinledi ve ilgili birimlere iletti.

Muhtar Ergin Özdemir,  Başkan Bozbey’e destekleri ve ilgisi için teşekkür etti.

Başkan Bozbey, gün boyu çalışmalarını sürdürdüğü Kuruçeşme Mahallesi’nde randevularını da gerçekleştirdi.