Erol Sayan’ın 63. Sanat Yılı Konseri’ne büyük ilgi

Türk müziğinin ünlü tanburi bestekârı Erol Sayan’ın  63. sanat yılı için  Nilüfer’de konser düzenlendi. Nilüfer Belediyesi desteğiyle düzenlenen gecede Şef Remzi Çelikyay yönetimindeki Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde unutulmaz bir geceye imza attı. Ünlü tanburi betsekâr Erol Sayan’ın da katıldığı gecede Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu sevilen ve unutulmayan eserleri seslendirdi.

Konserin son bölümünde Sayan da koro ile birlikte şarkı söyleyerek, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Yoğun ilginin gösterildiği gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Belediyesi Başkanı Danışmanı Osman Günay çiçek vererek ünlü bestekarı kutladı. Sayan’a gecede Türk Müziği’ne yaptığı katkılar için de plaket verildi.