700 fidan Nilüfer’de toprakla buluştu

Kenti fidanlarla donatıp güzelleştirmeye devam eden Nilüfer Belediyesi örnek bir uygulamaya daha imza attı. Nilüfer Belediyesi, Türkün Holding işbirliği ile bir alanı daha ağaçlandırdı. Kurtuluş Mahallesi’ndeki ağaçlandırma sahasında yapılan fidan dikimine Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Işık ve Türkün Holding Çevre ve Doğa Topluluk Lideri Hüseyin Yılmaz katıldı.

Fidan dikimine katılan her yaştan yurttaş çevre adına bir adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Meclis Üyesi Zekeriya Işık da gösterdikleri duyarlılık için Türkün Holding yetkililerine plaket vererek teşekkür etti.

Türkün Holding Çevre ve Doğa Topluluk Lideri Hüseyin Yılmaz da kurum olarak sosyal projelere imza attıklarını belirterek, “Daha önce Nilüfer Belediyesi ile Gölyazı’da çevre temizliği yapmıştık. Hep aldığımız doğaya bir de yatırım yapmak istedik. Buraya dikeceğimiz fidan yine ileride bize katkı yapacaktır. Herkesi böyle projelere katkı koymaya davet ediyorum” dedi.