Miniklerden ekmek israfına duyarlılık çağrısı

Altınşehir Koleji’nin duyarlı öğrencileri ekmek israfının önlenmesi için örnek bir projenin altına imza attı. Öğrenciler önce okulda ekmek yapmayı öğrendi, ardından da yaptıkları ekmekleri Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne getirerek Başkan Bozbey’e ikram ettiler.

Başkan Bozbey minik öğrencileri makamında ağırladı. Altınşehir Koleji Müdürü Tamer Serol, Müdür Yardımcısı İpler Fıçıcıoğlu, Sınıf Öğretmeni Zeynep Bayraktar ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman’ın da yer aldığı ziyarette, Yunuslar Sınıfı öğrencileri ellerindeki dövizlerle büyüklere, ekmek israfının önlenmesine ilişkin mesajlarını iletti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Altınşehir Koleji öğrencilerini örnek davranışlarından dolayı kutladı.