Kadın derneklerinden yeni yıla erken kutlama

Kadın emeğini değerlendirmek ve istihdamını artırmak için Nilüfer Belediyesi desteğiyle kurulan kadın dernekleri yeni yıl kutlamasını erken yaptı. Çatalağıl Kadın Derneği tarafından düzenlenen ve Nilüfer’deki 18 kadın derneği üyesinin katıldığı etkinlikte hep birlikte kahvaltı yapıldı. Kadın dernekleri arasındaki dayanışmayı güçlendirmesi için düzenlenen buluşmaya Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile bölge sorumluları da katıldı.

Kadınlar önce hazırladıkları yerel lezzetlerle kahvaltı yaptı ardından da gönüllerince eğlendi. Keyifli anların yaşandığı buluşmada kadınlar 2015 yılının yorgunluğunu attı ve yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu paylaştı. Renkli buluşmada kadın dernekleri üyelerine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeni yıl mesajının yer aldığı çiçekler verildi.