Nida Ateş ve İncesaz’dan türkü dolu gece

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen, müzik ve sohbetin bir arada olduğu programa aralarında Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman’ın da yer aldığı çok sayıda sanatsever katıldı. Bestelerinin yanı sıra geleneksel Türk müziği repertuarından seçtikleri eserlere getirdikleri farklı yorumla beğeni toplayan, birçok dizi müziğine imza atan İncesaz grubuna, Nida Ateş de eşlik etti. Rumeli ve Anadolu’nun dört bir yanından türkülerin seslendirildiği gece keyifli anlara sahne oldu.

Ana-kız sahnede

Konserde, İncesaz grubunun solisti Ezgi Köker, izleyiciler arasında bulunan annesi, TRT İstanbul Radyosu sanatçılarından Sevim Seçkin’e sürpriz yaparak sahneye davet etti. Sahneye çıkan Sevim Seçkin, kızı Ezgi Köker ile birlikte Güldaniyem türküsünü seslendirerek geceye renk kattı. Büyük alkış alan konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.