Nilüfer Belediyesi BUGES’ten futsal başarısı

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) başarılarına yenisini ekledi.   Futsal 1. Ligi’nde mücadele eden kulüp, üst üste beşinci kez şampiyon olarak başarısını taçlandırdı. 8 takımın mücadele ettiği müsabakalarda Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımı, en yakın rakibine 4 puan fark attı. İlk yarısı Kuşadası’nda ikinci yarısı Antalya’da oynanan karşılaşmalar sonucunda BUGES Futsal Takımı şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazandı.

Gelecek sezonda da şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, emeği geçen tüm oyuncuları ve teknik ekibi kutladı. Şampiyonluğun takımın moral ve motivasyonunu üst düzeyde tuttuğunu vurgulayan Genç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de katkılarından dolayı teşekkür etti.