Kütahya ile Nilüfer arasında sanat köprüsü kuruldu

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu’nun geçtiğimiz yaz aylarında Kütahya da verdiği konserin ardından bu defa Kütahya Kültür ve Sanat Derneği üyeleri Konak Kültürevi’nde sergi açtı. 25 sanatçıya ait 60 eserin yer aldığı serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş da katıldı. Nilüfer Belediyesi’nin ve Nilüfer halkının sanata değer verdiğini belirten Aysel Okumuş, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’ne böyle bir sergiyi Nilüfer’de açtıkları için teşekkür etti. Okumuş “Sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin en sanatsever kurumu ve halkı adına siz saygıdeğer sanatçı dostlarımıza Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bayram Yıldız da “Domaniç’te Osmanlı’nın, Dumlupınar’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık etmiş bir yöreyi sanatla temsil etmeye çalışıyoruz. Nilüfer Kadın Korosu Kütahya’da doyumsuz bir konser vererek halkımıza mutlu anlar yaşattı. Biz de sanata sanatla teşekkür edelim, anlayışıyla sergimizi açtık” dedi. Yıldız sergiye verilen destek için Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti. Yağlı boya ve suluboya eserlerden oluşan resim sergisi 31 Aralık 2015 tarihine kadar izlenime açık kalacak.