Nilüfer Belediyespor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

Lige verilen arayı antrenman ve hazırlık maçlarıyla değerlendiren Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig A Grubu takımlarından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma, iki takımın antrenörlerinin isteği doğrultusunda 4 set üzerinden oynandı. Karşılaşmada rekabetten çok dostluk ön plandaydı. Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, mücadelede  lig maçlarında fazla süre alamayan genç oyunculara şans tanıdı.

Karşılaşmanın ilk setini 25-13 kaybeden yeşil mavi beyazlı ekip, çekişmeli geçen ikinci seti 25-22 kazanarak skora eşitlik getirdi. 3. seti 25-18 önde bitiren Nilüfer Belediyespor, son sette rakibi karşısında 25-18’lik skorla kaybedince maç 2-2 berabere bitti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antrenör Yazıcıoğulları, “Ligdeki hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Bu hedef için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Devre arasında verilen süreyi, antrenman ve hazırlık maçları yaparak en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün de ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı oynatarak performanslarını görme imkanı bulduk. İkinci yarıda seri galibiyetler alarak, ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz” dedi.