haber

CHP Nilüfer İlçe Gençlik Kolları’ndan Bozbey’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Nilüfer CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Onur Uslu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Kılıç da hazır bulundu. Yeni Başkan Onur Uslu, gençler olarak CHP’yi Nilüfer ve Bursa’da daha yukarıya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Uslu, ‘Çeşitli projeler üreterek kimsenin etkisi altında kalmadan gençleri siyasetin içine çekmeye çalışacağız. Mahalleleri sık sık dolaşarak oluşturacağımız gençlik temsilcileriyle sürekli iletişim halinde olacağız’ dedi.

Onur Uslu ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, ‘Gençler olarak önemli bir siyasi sorumluluk üstlendiniz. Genç ve dinamik bireyler olan sizlerden çok şey bekliyoruz. Partimizde genç üyelerin sayısı daha fazla artırılmalı. Örgütsel çalışmalarla organizasyonlar oluşturulmalı. Gençlere yetki ve sorumluluklar verilerek yön verilmeli’ diye konuştu.

Başkan Bozbey, gençlere ‘Başarıya ulaşmak için kendinize her zaman hedef koyun’ diyerek de tavsiyede bulundu.