Nilüferli kadınlardan 2016’ya renkli karşılama

Kadınların hayata katılmaları, yaşamın içinde daha fazla yer almaları amacıyla Nilüfer Belediyesi desteğiyle kurulan Nilüfer Kadın Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği çalışmalarıyla örnek oluyor.

Dernek üyeleri dayanışmayı artırmak amacıyla ‘Yeni Yıla Merhaba’ etkinliği düzenledi. Nilüfer Kadın Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Lokali’nde düzenlenen etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in eşi Seden Bozbey de katıldı. Kadınların yeni yıl coşkusuna ortak olan Seden Bozbey, 2016 yılının herkese mutluluk getirmesini diledi ve kadınları, dernek çatısı altında yaptıkları çalışmalar nedeniyle kutladı. Bozbey, her zaman kadınların yanında olduklarını da vurguladı.

2015 yılının tüm Türkiye için kötü geçtiğini söyleyen Nilüfer Kadın Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Nursel Demirtaş da ‘Dileğimiz 2016 yılı güzelliklerle dolu olsun. Tüm Türkiye için, dünya için yeni yıl barış, huzur getirsin’ ifadelerini kullandı.

Nursel Demirtaş, dernek olarak kadınlar için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek ’Sıkıntıda olan kadınlar bize gelsin. Biz her zaman onların yanındayız’ dedi.

Yılın son günlerinde dernek üyelerini bir araya getiren etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Kadınlar, hem yeni yılda hayata geçirecekleri projeleri konuştu hem de yeni yıla ilişkin dileklerini dile getirdi.