Nilüfer Belediyespor’un küçükleri namağlup şampiyon

A Takımı’nın yanı sıra altyapıda da başarıdan başarıya koşan Nilüfer Belediyespor’un Küçük Bayanlar Takımı, Nilüfer’e şampiyonluk sevinci yaşattı. Küçük Bayanlar Voleybol Ligi Final Grubu’nun son haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Nilüfer Belediyespor, rakibini 3-0 mağlup etti. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan Bursa derbisinde ilk seti 25-16 kazanan Nilüfer Belediyespor, ikinci seti de rahat bir oyunla 25-14 önde tamamladı. Çekişmeli geçen üçüncü sette yeşil mavi beyazlı ekip, oyuna ağırlığını koyarak seti 25-19, maçı da 3-0’lık skorla kazanmasını bildi. Maçın sonunda Nilüfer Belediyespor’lu voleybolcular, şampiyonluk sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı.

Bu sonuçla Nilüfer Belediyespor, Final Grubu’nu namağlup şampiyon olarak tamamladı. Nilüfer’in küçük sultanları, Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etme hakkı kazandı.

Başarılarından dolayı oyuncuları tek tek kutlayan Antrenör Taylan Ekici, “Başarı için bize her türlü imkânı sağlayan Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey ile Nilüfer Belediyespor Başkanımız Ali Karamık’a teşekkür ediyorum. Hedefimiz, sporun kenti Nilüfer’e Türkiye Şampiyonluğu’nu getirmek” dedi.