Nilüfer'de karla mücadele aralıksız sürüyor

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte sahaya çıktı. Karla mücadele için oluşturulan ekipler, yaklaşık 110 personelle iki vardiya halinde 24 saat ilçe genelinde görev başında. Ekipler, greyder, beko loder ve kamyonlardan oluşan araç ve makine ile ilçenin kardan etkilenen bölgelerinde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Araç ve makinelerle kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama yapan ekipler greyderle de yol açıyor. Ekipler özellikle Kuruçeşme, Güngören, Kayapa, Unçukuru, Maksempınar gibi kırsal mahallelerin kapanan yollarını açmak için seferber oldu.

Mevkiciler de kentin çeşitli noktalarında yaya ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Nilüfer halkının ulaşımını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, karla mücadele ekiplerinin 24 saat aralıksız görev yaptıklarını dile getirdi.