Nemeth Quartet sanatseverleri müziğe doyurdu

Nemeth Quartet, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde müzik tutkunlarına güzel bir gece yaşattı.  Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Mutlu Varlık Kocaili (çello), Elena Nayman Ünaldı (viyola) ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Gülen Ege Serter (keman) ile Şeniz Aybulus’tan (keman) oluşan Nemeth Quartet Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda izleyici ile buluştu. Konserin ilk bölümünde Emre Elivar da piyano ile gruba eşlik etti.

Nemeth Quartet, Franz Schubert’in Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ve Emre Elivar konserin birinci bölümünde Mozart piyano konçertosu ile sanatseverlerin karşısına çıktı. Konserin ikinci bölümünde Nemeth Quartet Yaylı Çalgılar dörtlüsü çaldıkları eserler ile izleyiciden tam not aldı. Konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Aysel Okumuş, Gülen Ege Serter, Şeniz Aybulus, Mutlu Varlık Kocaili ve Elena Nayman Ünaldı’yı çiçek vererek kutladı.