Şarkılar Erdinç Çelikkol için söylendi

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu anlamlı bir konsere daha imza attı.  Türk Sanat Müziği’nin duayen ismi, şef ve bestekâr Erdinç Çelikkol anısına düzenlenen ‘Sanata Adanmış Bir Ömür Erdinç Çelikkol Konseri’ izleyenleri büyüledi. BAOB Oditoryum’unda Nalan Höke’nin sunumuyla gerçekleşen programa Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, Bursalı sanatçı Erdinç Çelikkol ve ailesi ile çok sayıda sanatsever katıldı.

600’den fazla bestesi bulunan, 340 bestesi TRT repertuarına giren usta sanatçı Çelikkol’un müzik dolu hayatının anlatıldığı gecede, Şef Filiz Başıbüyük yönetimindeki Nilüfer Belediyesi TSM Korosu, sanatseverleri hayran bıraktı. Hicaz, kürdili hicaz ve nihavend makamlarından parçalar seslendiren Nilüfer Belediyesi TSM Korosu’na, usta sanatçı Çelikkol da zaman zaman eşlik etti. Duygulu anların da yaşandığı gecede Çelikkol, Nilüfer Belediyesi TSM Korosu’nu da kısa bir süre yönetti. Konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Erdinç Çelikkol’a teşekkür ederek plaket ve çiçek verdi. Emiroğlu, Nilüfer Belediyesi TSM Korosu’nu da performanslarından dolayı kutladı.