The Cavern Beatles 60’ların müzik ruhunu Nilüfer’e taşıdı

Nilüfer Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü isimleri sahnesinde ağırlıyor. Rock müziğin efsane grubu The Beatles’ın çıkışında önemli rol oynayan Liverpool’daki ‘The Cavern’ adlı barın lisanslı grubu The Cavern Beatles, Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı.

Nilüferli müzik tutkunlarına unutulmaz gece yaşatan The Cavern Beatles, efsane grup Beatles’ın dillerden düşmeyen şarkısı ‘I Want To Hold Your Hand’ ile sahneye çıktı.  The Cavern Beatles, ‘Yesterday’, ‘Twist and Shout’ ve ‘Can’t Buy Me Love’ gibi şarkıları büyük ustalıkla seslendirdi. Nilüferlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde müzik tutkunları gönüllerince eğlendi.

Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen The Cavern Beatles konserine Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey adına Başkan Vekili Atakan Çorbacı da katıldı. Yaklaşık üç saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediye Başkan Vekili Atakan Çorbacı Başkan konuk gruba çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.