Nilüfer Bando Gölyazı’da caz rüzgarı estirdi

Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de 29 Ocak Cuma günü (yarın) başlayacak olan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali yaklaştıkça heyecan da artıyor. Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye ve dünya starlarının caz tutkunları ile buluşacağı festival öncesi Nilüfer Bando kentin çeşitli noktalarında performanslarını sergileyerek halkı bu büyük buluşmaya davet etmeyi sürdürüyor. Son olarak Gölyazı’da halkla bir araya gelerek festivale davet eden Nilüfer Bando, performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

Nilüfer Bando etkinlik kapsamında Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eşitlik Birimi’ne bağlı Kadın ve Çocuk Merkezi tarafından hayata geçirilen Çocuk Atölyesi’ni ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Gölyazı Çok Amaçlı Salon’da ritim, yaratıcı drama, marakas yapımı gibi çalışmalara imza atan çocuklarla bir araya gelen Nilüfer Bando, birlikte performans sergiledi. Öğrenciler müzik aletleriyle Nilüfer Bando ekibine eşlik ederken renkli görüntülere imza atıldı.