Seramik Atölyesi kursiyerlerinden sergi

Nilüfer Belediyesi Üçevler Seramik Atölyesi kursiyerleri aldıkları eğitimin ürünlerini açtıkları “Seramik Cam Mozaik” sergisinde beğeniye sundu.

Konak Kültürevi’nde düzenlenen sergi Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Fırat Emiroğlu’nun katılımıyla açıldı. Sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Emiroğlu, ortaya çıkardıkları eserler için kursiyerleri kutladı. Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanatın her alanında sanatçının yanında olduğunu belirten Emiroğlu,”Özgür bir toplum oluşmasında sanatın her dalı önemli etken. Bu kursa katılanlar sanat öğrenmenin yanında kendilerini daha iyi ifade etme imkanı buluyor” dedi.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Seramik Atölyesi’ne katılan 60 kursiyerin, ünlü ressamların bilinen resim rölyefleri, geleneksel mozaikler, cam-boncuk üfleme ve seramik biblolardan oluşan 68 eseri sergide yer alıyor.

Sergide, sertifikalarını da Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Fırat Emiroğlu’ndan alan kursiyerlerin 4 aylık çalışmaları sonucu ortaya çıkan eserleri 04 Şubat’a kadar izlenime açık kalacak.

Atölyeye davet

Üçevler Seramik Atölyesi Eğitmeni Serkan Önder, atölyede 6 yıldır eğitimlerin sürdüğünü belirtti. 8. dönem mezunlarını verdiklerini belirten Önder,  “Kurslarımız devam ediyor. Seramik sanatını öğrenmek isteyenler Konak Kültürevi’ne başvurularını yapabilirler” dedi.