Cazın sihirbazları Nilüfer’de

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, caz tutkunlarından büyük ilgi görüyor. Usta sanatçı Emin Fındıkoğlu’nun verdiği konserle başlayan Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, cazın sihirbazlarının katılımıyla devam ediyor. Festivalin ikinci gününde ilk olarak Türkiye’nin en başarılı caz davulcularından biri olan Ferit Odman sahne aldı. Nazım Hikmet Kültürevi’ndeki konserde Ferit Odman Quartet hayranlarını cazın büyülü yolculuğuna çıkardı. Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da başarılı işlere imza atan Ferit Odman, performansıyla izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Fatih Erkoç sürprizi

Konserde Ferit Odman, müzik tutkunlarına bir de sürpriz yaptı ve izleyiciler arasında yer alan cazın başarılı isimlerinden Fatih Erkoç’u sahneye davet etti. Odman’ı kırmayan Erkoç, konuklar için bir parça seslendirdi. Keyifli geçen konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Fırat Emiroğlu Ferit Odman’a çiçek vererek festivale renk kattığı için teşekkür etti.

Ayşe Tütüncü büyüledi

Festivalde, çok sayıda film müziğine imza atan, Bülent Ortaçgil, Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü gibi grup ve müzisyenlerin albümlerinde yer alan Ayşe Tütüncü-Emre Karabulut Dörtlüsü de hayranları ile buluştu. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşen konsere katılanlar Ayşe Tütüncü-Emre Karabulut Dörtlüsü’nün parçalarıyla caz keyfi yaşadı. Hayranları, sanatçıları dakikalarca alkışladı. Konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Fırat Emiroğlu sanatçıları çiçek ve plaket vererek kutladı.