Nilüfer'de caz dolu 'Lahza'lar

Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali, birbirinden renkli konserler ve atölyelerle devam ediyor. Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde bugüne kadar birçok sanatçı Bursalı caz tutkunlarıyla buluştu. Konserlerin yanı sıra sanatçıların katılımıyla düzenlenen atölye çalışmaları da büyük ilgi görüyor.

Festival kapsamında Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda düzenlenen konser öncesi atölyede sevenleriyle bir araya gelen Cenk Erdoğan, hayranlarının merak ettiği soruları yanıtladı ve kullandığı enstrümanları tanıttı. Katılımcılar da enstrümanları yakından inceleme fırsatı buldu.

Atölye sonrası sahneye çıkan Cenk Erdoğan ve Mehmet İkiz, müziğe olan tutkularıyla sevenlerine  caz dolu "Lahza"lar yaşattı.

Konseri, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş ile çok sayıda sanatsever izledi.

Doğaçlama ve bestelenmiş ezgilerin, Türk müziği ve cazın lezzetlerini, organik ve elektronik seslerin farklı dünyasında bir araya getiren Cenk Erdoğan & İkiz ‘Lahza’ performansıyla büyük alkış topladı. Cenk Erdoğan & İkiz ‘Lahza’, konser sonunda alkışlarla kendilerini tekrar sahneye davet eden hayranlarını kırmadı ve bir parça daha seslendirerek jest yaptı.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, Cenk Erdoğan & İkiz ‘Lahza’ya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek teşekkür etti.