Atatürkçü Düşünce’nin fidanları Nilüfer’de filizlenecek

Nilüfer Belediyesi tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şubesi iş birliğiyle Kurtuluş Mahallesi Hastane Caddesi üzerindeki arazide fidanlar toprakla buluştu. ADD üyeleri, 2 bin 200 metrekare alanda ıhlamur ve çınar fidanları dikti.

Fidan dikim etkinliğine katılan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Işık, ağaçlandırma adına yaptıkları çalışma için ADD üyelerine teşekkür ederek sertifika verdi. ADD Bursa Şubesi Genel Sekreteri Leyla Alan, kentin ağaçlandırılmasında katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını kaydederek, “Atatürk, çevreye ve ağaçlara çok önem veren biriydi. Bizler de onun izinde yürüyenler olarak doğa ve çevreye katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu topraklar bize her şey ile Atatürk’ten miras kaldı” dedi.

Zekeriya Işık ve ADD üyeleri birlikte ağaç dikerek günün anısına fotoğraf da çektirdi.