Nilüfer Kadın Korosu kız çocukları için söyledi

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, anlamlı bir konsere imza attı. Koro, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Saniye Rıza Kız Çocuklarını Koruma Derneği yararına konser düzenledi. Konser öncesinde Nilüfer Belediyesi adına, konseri izlemeye gelen tüm kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiçek armağan edildi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen ‘Türkiye’den Dünya’ya isimli konserde, 105 kişilik dev koro izleyenleri mest etti. Geceye Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu, Saniye Rıza Kız Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Habibe Çıngıloğlu’nun de aralarında yer aldığı çok sayıda sanatsever katıldı.

Şef Aysel Gürel yönetimindeki koro yaklaşık 3 saat süren konserde Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinin yanı sıra, Anadolu’dan Balkanlar’a ezgiler de seslendirdi. Sahne kıyafetleri ve performanslarıyla beğeni toplayan koro, konser sonunda ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Vedat Müftüoğlu, Şef Aysel Gürel’e Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek, anlamlı etkinlik ve performanslarından dolayı kutladı. Konserde elde edilen tüm gelir Saniye Rıza Kız Çocuklarını Koruma Derneği’ne bağışlandı.