Aylin Aslım’dan Kadınlar Günü’ne özel konser

Nilüfer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Aylin Aslım konseri düzenledi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda gün boyu gerçekleştirilen Kadınlar Günü etkinliklerinin finalini ünlü sanatçı Aylin Aslım düzenlediği konser ile yaptı.  Konseri Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun ve çok sayıda Aylin Aslım hayranı izledi. Özel gecede ilk olarak Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri sahne aldı. Kadınlar,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Tango Evita Dans ve Sanat Merkezi’nden Türkan Bulut eğitmenliğinde hazırladıkları ‘Barış ve Özgürlük Dansı’nı sergilediler. Daha sonra sahne alan Aylin Aslım, albümlerinden ve en sevilen parçaları Nilüferliler için seslendirdi. Sahne performansıyla katılımcıları coşturan Aslım, dakikalarca alkışlandı. Aslım’a katılımcılar da zaman zaman eşlik etti. Ünlü sanatçı, konser sırasında davul çalarak da sürpriz yaptı.

Konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Aylin Aslım’a çiçek vererek teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiğini ve çok beğendiğini belirten Aslım da, “Bu özel gecede bizi halkla buluşturan, aydınlıkçı çalışmalara imza atan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.