Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Derneği’nden ziyaret

Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Derneği Bursa Şube Başkanı Esra Çelik Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ferhat Yıldırım’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Esra Çelik Yıldırım, Nilüfer Belediyesi ile işbirliği yaparak Nilüferli çocukları ve ailelerini gülümsetmek istediklerini belirtti. 0-18 yaş arası çocukların gelişimsel anlamda takiplerini yaptıklarını belirten Yıldırım, “Doğum öncesinde başlayarak çocuklar 18 yaşına gelene kadar, gelişme evrelerinde gerekli takibi yaparak, aileleri bilgilendiriyoruz. Nilüfer Belediyesi ile işbirliği yaparak Nilüferli çocukları ve ailelerine destek vermek istiyoruz” dedi.