Nilüfer Belediyespor farklı kazandı

Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı başarı grafiğini sürdürüyor. Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu’nun 8. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, 9 Eylül Basketbol İhtisas Spor Kulübü’nü evinde ağırladı. İlk maçta rakibini deplasmanda 80-68 yenen Nilüfer Belediyespor, İzmir temsilcisine rövanşı da vermedi. Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı,  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Kulüp Başkanı Ali Karamık da taraftarlarla birlikte izledi. Nilüfer Belediyespor maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna üstünlüğü koydu. Nilüferli oyuncular ilk yarıyı 45-27 önde tamamladı.

Aradaki farkı kapatmak isteyen İzmir ekibi ikinci yarının ilk dakikalarında tam saha pres uyguladı. Nilüfer basketbolcular pota altı ve dış şutlardaki üstünlüğü ile rakibinin direncini kırarak, maçı 75-55 gibi farklı bir skorla kazandı. Nilüfer Belediyespor’da Volkan 15, Hasancan 13, Ömer ve İlkay 11’er sayı üreterek, galibiyete katkıda bulundular. Galibiyetin ardından oyuncularını kutlayan  Başantrenör Mehmet Sezen “ Eleme gurubun son iki haftasını Samsun ve Erzincan gibi iki zorlu deplasmanda oynayacağız. Genç ve yetenekli kadromuzla bu zorlu etapları aşacağımıza inanıyorum. Hedefimiz grubu ilk iki sırada tamamlayarak, elemelerde avantajlı bir duruma geçmek” dedi.