Nilüfer Belediyespor evinde galip

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, ligin 24. haftasında Merzifon Belediye Hentbol Spor Kulübü’nü ağırladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakaya mavi yeşil beyazlı ekip hızlı başladı. Nilüfer Belediyespor’un milli yıldızı Çetin Çelik, maçın 20. dakikasında rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından kırmızı kart gördü.
Savunma ve hücumda etkili olan Nilüfer Belediyespor, ilk yarıyı 16-9 önde tamamladı.
İkinci yarıya konuk ekip Merzifon Belediye Spor Kulübü etkili başladı ve maçın 55. dakikasında farkı 3 sayıya kadar düşürdü. Nilüfer Belediyesporlu oyuncular oyunun üstünlüğünü tekrar eline geçirerek maçı 8 sayı farkla 26-18 kazandı.
Karşılaşmanın sonunda Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, sahaya inerek oyuncuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutladı.
Nilüfer Belediyespor, 24 Nisan 2016 Pazar günü, deplasmanda Maliye Milli Piyango Spor Kulübü ile karşılaşacak.