23 Nisan’ı barış şarkılarıyla kutladılar

Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları’na katılan genç yetenekler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  özel konserini Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum Sahnesi’nde verdi. Parçaları dünya barışı için söyleyen genç yeteneklerin konseri büyük ilgi gördü. Konsere, Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler’in atölyesinde hazırlanan öğrenciler, keman, gitar, piyano, bağlama ve flüt gibi enstrümanlarla şarkılar seslendirdi. Hollanda Halk Şarkısı, Litvanya Halk Şarkısı, “Alabama” Amerikan Trad, Rus Halk Şarkısı gibi eserlerin yer aldığı konserde gençler izleyiciden tam not aldı.

Gecede Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu 5. Sınıflar Korosu da sahne alarak “Düşlerimi Kurtarın”, “We Are The World” ve “Sevgi Çiçeği” şarkılarını başarıyla seslendirdi.

Konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Fatih Güler’e ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.