HASVAK’tan Bozbey’e teşekkür plaketi

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı Bursa Şubesi (HASVAK) Sağlıkta Başarı Ödülleri gala gecesi düzenledi. Geliri Nilüfer Belediyesi tarafından sağlanan arazide yapılacak olan Engelsiz Park Projesine aktarılacak gece  Podyum Davet’te düzenlendi.  Deniz Akkaya’nın sunduğu gecede sanatçı Selami Şahin de konser verdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı plaket verildi. HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle, Başkan Bozbey’e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Zerrin Özgüle, “Sivil toplum örgütlerimizi ve tüm halkımızı birlikte çalışmaya ve köprüler kurmaya davet ediyoruz. Hakikaten güç birliği olunca daha büyük ve daha doğru işler ortaya çıkıyor” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Sağlıkta Başarı Ödülleri gala gecesinde elde edilecek gelirle Nilüfer’de çocukların ve özellikle kadınların kullanacağı bir park yapılacağını söyleyerek, parkın yapılmasına katkı koyan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e plaketini HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kaya Aksoy, sanatçı Deniz Akkaya ile  birlikte verdi.