Eğitim İş’ten “23 Nisan Coşkusu Engellenemez” sergisi

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Bursa Şubesi (Eğitim İş) tarafından “Terör Bahanesiyle 23 Nisan Engellenemez”  isimli resim sergisi açıldı.

Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Özkan Rona’nın açılış konuşmasını yaptığı sergiye çok sayıda çocuk ve davetli katıldı. Serginin açılışında  Eğitim iş Sendikası tarafından düzenlenen, bin 200 öğrencinin katıldığı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında ödül almaya hak kazanan öğrencilere de ödülleri verildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sergiye katılan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, yarışmaya katılan tüm çocuklara teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Güney Özkılınç, Başkan Bozbey’in selamını ileterek çocuklara ödüllerini verdi.