Nilüfer Belediyespor’a bisiklette iki madalya

Sporun birçok farklı branşında aldığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyespor, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyespor, Sakarya’da düzenlenen Dağ Bisikleti Kupası’ndan da iki madalyayla döndü. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Dağ Bisikleti Kupası’na Türkiye ve yurtdışından toplam 220 sporcu katıldı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un startını verdiği yarışta sporcular, dereceye girebilmek için ter döktü. 4200 metrelik zorlu parkurun U15 kategorisinde mücadele eden Nilüfer Belediyespor’un başarılı dağ bisikletçisi Samet Bulut, 3 tur sonunda birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi oldu. Master kategorisinde yarışan Nilüfer Belediyesporlu bisikletçi Mehmet Dağbaşı da, 30+ klasmanında 5 tur sonunda yarışı ikinci olarak tamamladı ve gümüş madalya almaya hak kazandı.

Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Bu konuda verdiğimiz çabaların meyvelerini alıyoruz. Sporcularımızın aldığı başarılar bizi gururlandırıyor. Sporcularımız, katıldığı müsabakalarda kentimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.