Sosyal tesis kararını halk verecek

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi’nin demokrasiyi yerelden yaygınlaştırmak amacıyla 2009 yılında hayata geçirdiği Mahalle Komiteleri, 7’den 70’e tüm Nilüferlileri karar süreçlerine dâhil etmeye devam ediyor. Mahalle Komiteleri tarafından alınan kararlar doğrultusunda bugüne kadar birçok projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediyesi, bu kez de Barış Mahallesi’ne yapılması planlanan Sosyal Tesis projesini, düzenlenen bilgilendirme toplantısıyla halkın değerlendirmesine sundu.

Nilüfer Kent Konseyi ve Barış Mahalle Komitesi tarafından Barış Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen toplantıya Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Danışmanı Dr. Sibel Özer, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nden uzmanlar, Mahalle Komiteleri Ofis Sorumluları Suna Acar ve Musa İpekten ile Barış Mahallesi sakinleri katıldı. Proje hakkında detaylı bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, genç yaşlı her yaştan mahalle sakini görüşlerini dile getirdi. Toplantının sonunda, mahalle sakinleri tarafından ikinci bir toplantı yapılması yönünde görüş birliğine varıldı.