Bozbey’den başarılı squash sporcularına ödül

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Gençler Squash Şampiyonası’nda farklı kategorilerde dereceye giren Nilüfer Belediyespor’un başarılı sporcuları Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından ödüllendirildi. Altınşehir Gençlik Merkezi’ndeki squash salonunda Antrenör Nazlı Yanar ile sporcular Dilara Demir, Gözde Kuzu, Ertuğrul Özen, Yusuf Akkoyun ve Enes Kederli’yi ziyaret eden Başkan Mustafa Bozbey, başarılarından dolayı antrenör ve sporcuları kutladı.

“Nilüfer squash'ın merkezi olacak”

Nilüfer’i squash’ın merkezi yapmak istediklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Squash, çok önemli ve fazla efor harcanan bir spor. Nilüfer Belediyesi olarak şuan 2 tane squash salonumuz var. Amacımız Nilüfer’i squash’ın merkezi yapmak. Bu konuda projelerimizi de tamamladık. Uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir proje hazırladık. Projemiz hayata geçtikten sonra, Nilüfer squash’ın merkezi konumuna gelmiş olacak” dedi. Öğretmen ve ailelere çocukları spora yönlendirmeleri çağrısında bulunan Başkan Bozbey, “Nilüfer’de her yaştan insanımızı sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Gelecek nesillerin sporla iç içe olması için bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Çocuklar, bizim geleceğimiz. Onları spora yönlendirerek, spor ahlakıyla, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürmelerini arzu ediyorum” şeklinde konuştu.