Irak Türkleri’nden Bozbey’e ziyaret

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Bursa’da temsilcilik kurdu. Derneğin Bursa Temsilcisi Mustafa Ağaoğlu ve üyeler ilk ziyaretlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yaptı. Derneğin Bursa Temsilcisi Mustafa Ağaoğlu ile üyeler Firas Ağaoğlu, Mustafa Beyatoğlu ve Çetin Düyeroğlu Başkan Mustafa Bozbey ile Halk Evi’nde bir araya geldi. Bursa’da ilk ziyaretlerini Nilüfer Belediyesi’ne yaptıklarını ifade eden Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ağaoğlu, Irak Türklerinin sorunları ve bölgede yaşanan gelişmeler hakkında Bozbey’e bilgi verdi. Başkan Mustafa Bozbey de Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydetti. Bozbey, Nilüfer’de eşitlik, vicdan, demokrasi ve sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun tüm kesimlerine ulaşmak istediklerini söyleyerek Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne destek vereceklerini bildirdi. Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Ağaoğlu, Başkan Bozbey’e Türkmen Bayrağı hediye ederek destek istedi. Mustafa Bozbey de Atatürk’ün canlı portresinin yapıldığı “Duruyoruz” tablosunu derneğe hediye etti.