Nilüfer Belediyespor Buse Melis Kara’yı kadrosuna kattı

Yeni sezonda genç ve başarılı bir kadroyla mücadele etmek için çalışmalarını yürüten Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni transferlerle takımını güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil mavi beyazlı ekip, Eczacıbaşı Vitra Takımı’nda smaçör mevkiinde forma giyen Buse Melis Kara’yı 1 yıllığına kadrosuna kattı. 2015 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları‘nda  (EYOF) şampiyon olan Türkiye Yıldız Kızlar Milli Takımı kadrosunda yer alan Kara, altyapılarda da 26 kez milli formayı giydi. İç transferde Neslişah Durgun ve Selen Kafadar, dış transferde de Duygu Düzceler, Janset Cemre Erkul, Ceyda Aktaş, Dilara Bağcı ile anlaştıklarını açıklayan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Genç ve iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki süreçte, tecrübeli voleybolcu transferleri de gerçekleştireceğiz. Buse Melis’in, uzun yıllar Türk voleyboluna hizmet edeceğine ve bizimle birlikte büyük gelişim göstereceğine inanıyoruz” dedi.