Nilüfer Belediyesporlu Samet Bulut Ankara’dan birincilikle döndü

Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda başarıların altına imza atmaya devam ediyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Çamlıdere MTB Cup C3 Yarışları, 17 Temmuz tarihinde 9 ayrı kategoride 74 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyespor adına U15 kategorisinde yarışlara katılan Samet Bulut, Çamlıdere yarışlarında birincilik kürsüsüne çıkarak Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil etti. Ankara’da aldığı birinciliğin ardından 23 Temmuz’da Yalova’da düzenlenecek Türkiye Kupası’na hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Samet Bulut, hedefinin birincilik olduğunu söyledi. Samet Bulut, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Bisiklet Şube Sorumlusu Hakan Arık’a teşekkür etti.