ÇYDD’nin yaz okuluna katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Nilüfer Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen yaz okulları sona erdi. Yaz okullarına bu yıl Görükle, Minareliçavuş ve Ahmet Yesevi Mahallesi’nden toplam 120 çocuk katıldı. Felsefe kulübü, kukla atölyesi, pasta süsleme, yüzme, folklor, drama, fotoğraf, resim ve el sanatları gibi farklı branşlarda dört hafta boyunca eğitim alan öğrenciler yaz okulunu sertifika töreni ile tamamladı. ÇYDD Görükle Şubesi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ÇYDD Bursa Şube Başkanı Emine Kurar, ÇYDD Bursa Şubesi eski Başkanı Süheyla Kaplan, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kızılkaya, öğrenciler ve aileleri katıldı. Miniklere sertifikalarını veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çocuklara gönüllü olarak katkı sağlayan eğitmenleri de kutlayan Bozbey, eğitim salonunda açılan sergiyi gezdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi Başkanı Emine Kurar da Bozbey ile birlikte çocuklara sertifikalarını verirken, eski Başkan Süheyla Kaplan yaz okullarında çocukların kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştirdiklerini kaydetti. Kaplan, derneğe destek veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Görükle Şubesi’ne kütüphane kazandıran Kemal Yavuz’a da teşekkür etti. Kaplan, ÇYDD Bursa Şubesi’nden Gülbin Tandoğdu, Zeynep İnan ve Nuray Akbaş’ın geleceğin güvencesi çocukların çağdaş bireyler olarak topluma kazandırılması için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. ÇYDD tarafından düzenlenen eğitimlere katılan 120 çocuk, Görükle Şubesi ve Minareli Çavuş Şubesi’nde aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdi.