Nilüfer’e 3 park daha kazandırılıyor

Nilüfer’deki park sayısı her geçen gün artıyor. Nilüfer Belediyesi desteğiyle Görükle Konut Yapı Kooperatifleri Birliği’nin (GÖRKOOP) Kurtuluş Mahallesi’ne yapacağı 3 park için daha protokol imzalandı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen törende, protokolü Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile GÖRKOOP Başkan Yardımcısı Demirhan Arslan imzaladı. Yapısal imalatları ve uygulamalarının GÖRKOOP tarafından yapılacağı parkların 6 ay içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor. Protokol töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeşile ve çevreye önem veren bir kurum olduklarını vurgulayarak, “Son protokollerle park sayımız 250’ye ulaştı. Nilüfer’in şahıs ve kurum katkılarıyla yeşil ve çevreci kent olduğunu daha belirgin gözlemleyeceğiz. Ben GÖRKOOP ailesi ve yönetimine Nilüfer ve çevre adına teşekkür ediyorum. GÖRKOOP’un çevreye verdiği değeri görmüş olduk. Çevreye ve yeşile sağladıkları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. GÖRKOOP Başkan Yardımcısı Demirhan Arslan da parkların bir an önce yapılarak halkın hizmetine sunulmasını istediklerini belirterek, yeşile ve çevreye verdikleri destekten dolayı Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür etti.

Protokol törenine katılan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve GÖRKOOP Kurucu Üyesi Ali Uçar da iş birliği projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.