Bozbey çocukların sünnet heyecanına ortak oldu

Tahtakale Muhtarlığı ve esnafı tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen toplu sünnet şöleni, geniş katılımla gerçekleşti. Tahtakale Çarşısı içinde düzenlenen şölene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, çarşı esnafı ve çok sayıda vatandaş katılarak çocukların sevincine ortak oldu. Şölende bu yıl 31 çocuk sünnet oldu. Duaların edildiği etkinlikte semazen gösterisi de büyük ilgi gördü. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de çocukları yalnız bırakmadı. Çocukları tek tek kutlayan Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ile birlikte onlara günün anısına armağanlar verdi. Bozbey, aileleri de kutlayarak, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Çocukların ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Mustafa Bozbey’e, Tahtakale Mahalle Muhtarı Mehmet Yavuz, desteklerinden dolayı teşekkür etti.