Hayrabolu Belediyesi’nden Nilüfer’e ziyaret

Örnek kent Nilüfer’e Türkiye’nin bir çok bölgesindeki belediyelerden ziyaretler sürüyor. Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinden de Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve beraberindeki heyet, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hayrabolu Belediye Başkanı ve beraberindeki heyeti Halk Evi’ndeki makamında kabul etti. Ziyarette, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan ve Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek ile Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç da hazır bulundu. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, “Nilüfer Belediyesi’nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi. Türkiye’den ve yurtdışından belediyelerle çok sayıda ortak projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey de, her zaman örnek projelerle ilgili paylaşımda bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak demokrasi, eşitlik, vicdan, katılımcılık, sosyal belediyecilik ve özgürlük anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayrabolu Belediyesi’ne de projelerle ilgili bilgi ve deneyim paylaşımı noktasında desteğe hazırız. Fehmi Altayoğlu gayretli ve genç bir belediye başkanımız. Kendisini Hayrabolu’da yapmış oldukları güzel hizmetler için tebrik ediyorum” dedi.