Nilüfer Belediyespor Sezen ve Hepgür ile sözleşme yeniledi

Nilüfer Belediyespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığı transferlerle hentbol takımını güçlendiren Nilüfer Belediyespor, basketbol takımında da  iki sözleşme imzaladı. Yeşil mavi beyazlı ekip, üç sezon boyunca basketbol takımında başarılı bir performans sergileyen Başantrenör Mehmet Sezen ile sözleşme yenilerken, geçen sezon pivot mevkiinde kiralık olarak forma giyen Adnan Hepgür’ü de 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “3 yıldır basketbol şubemizin başında bulunan Mehmet Sezen  hocamızla yolumuza devam edeceğiz. İlk kez katıldığımız EBBL de başarılı maçlar çıkardık. Geçtiğimiz yıl kısa bir süre bizimle birlikte olan 1995 doğumlu ve 2,09 cm boyundaki pivot Adnan Hepgür ile de sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.