Ürünlü’nün ünlü biberleri görücüye çıkıyor

Ürünlü’nün ünlü biberleri görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Nilüfer Belediyesi’nin, kentin kırsal mahallelerinde yetişen ürünlerin dünya çapında tanınmasına katkıda bulunmak, pazar payını artırmak amacıyla düzenlediği etkinlikler çerçevesinde 21 Ağustos Pazar günü 4. Ürünlü Biber Buluşması gerçekleşecek.

Ürünlü’deki biber yetiştiricilerinin ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağı buluşma, renkli görüntülere sahne olacak. Sevilen sanatçı Turgay Başyayla’nın sunuculuğunu yapacağı 4. Ürünlü Biber Buluşması 21 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de bando gösterisi ve çocuklar için düzenlenen sokak oyunları ile başlayacak. Ürünlü Biber Buluşması’nda “En İyi Biber Yetiştiricisi Yarışması” düzenlenecek. Buluşmanın en renkli etkinliklerinden biri de “Biber Yemekleri Yarışması” olacak. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de jüri üyeleri arasında yer alacağı etkinlikte, biberden yapılan tatlıdan yemeğe kadar çok çeşitli tatlar “En iyi” seçilmek için yarışacak.