Nilüfer’in minik kulaçları

Nilüfer Belediyesi Kulüp Başkanı Naci Kale, ailelere çocuklarını Nilüfer Belediyesi’ne güvenerek emanet ettikleri için teşekkür ederek, kurum olarak Nilüferlilerin hayatına sporu küçük yaşlarda sokmak ve kendilerini en az bir spor dalında geliştirmeleri için desteklerinin süreceğini kaydetti.

Sertifika töreninde ayrıca 20-22 Nisan 2012 tarihlerinde Marmaris’te düzenlenen Türkiye Küçükler Yüzme Şampiyonası’nda  50 metre kurbağalamada Türkiye 2.’si ve Bursa 1.’si olan Aleyna Kozluca, 50 metre sırt üstü yüzmede Türkiye 11.’si ve Bursa 2.’si olan Elçin Türkmenoğlu ve  26-27 Mayıs tarihlerinde Bursa’da düzenlenen  8-9 yaş Bursa Minikler Yüzme Şampiyonası’nda  50 metre kelebekte, 100 metre serbestte ve 200 metre karışıkta   Bursa’da 10 yıldır kırılamayan Bursa rekorlarını kırarak Türkiye 1.’ si olan Sarpcan Tezel’e hediye ve teşekkür plaketleri verildi.

Nilüfer Belediyesi’nin Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve Konak Olimpik Havuz Tesislerinde düzenlediği yüzme kurslarına yaz başından bu yana yaklaşık 2 bin 200 çocuk katıldı. Nilüfer’de yüzme kursu 5. dönemi pazartesi günü başlayacak. 5 yaşından itibaren çeşitli yaş grupları için düzenlenen kurslarda her dönem iki hafta sürüyor. Toplam 17 eğitmenle 6 Ağustos Pazartesi günü başlayacak kurslar için belirlenen ücret ise 130 TL.