Nilüfer Belediyespor’a iki transfer daha

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sporcu ve teknik kadroya takviyeler yapmaya devam ediyor. Takıma kattığı genç oyuncularla Avrupa Kupası’na katılmayı hedefleyen yeşil mavi beyazlı ekip son olarak pasör Berrak Deniz Kaşıkçı ve İstatistik Saha Antrenörü Tamer Altay ile sözleşme imzaladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da katıldı. Yeni sezonda Bursalılara güzel maçlar izlettireceklerini belirten Karamık, “Teknik ve idari kadromuzu şekillendirdik. Ukrayna Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası elemelerinde yer alan ve prensip anlaşması sağladığımız İryna Truskina ile Tetyana Kozlova’nın da takıma dahil olmaları ile tam kadro çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Voleybola Karşıyaka Takımı’nda başlayan 19 yaşındaki genç pasör Berrak Deniz  Kakaşçı ardından Gelişim Koleji’nde forma giydi. Kakaşçı Beşiktaş ve Netaş’ta da forma giydi. Tamer Altay da daha önce Antalya Kepezspor ve Yeşilyurtspor takımlarında görev yaptı.