Nilüfer Belediyespor kadroyu güçlendiriyor

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Genç ve dinamik bir kadro oluşturmak isteyen yeşil mavi beyazlı ekip, libero mevkiinde forma giyen Elif Merve Kapıkıran’ı transfer etti. 22 yaşında ve 1.75 cm boyunda olan başarılı libero Kapıkıran, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Genç ve başarıyı kovalayacak bir kadro oluşturmaya devam ediyoruz. Ligin en genç kadrolarından biri olacağız. Tecrübeli yabancı oyuncularımız ile gençlerimizi harmanlayıp, başarıyı kovalayacağız” dedi.

Voleybola Mersin Torosspor’da başlayan Kapıkıran, daha sonra sırasıyla Eczacıbaşı Vitra, Maltepe Yalıspor ve Fevziye Mektepleri takımlarında forma giydi.