Nilüfer Belediyespor’un maç programı belli oldu

Ankara Green Park Hotel’de Voleybol Sultanlar Ligi’nde yer alan 12 takımın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kura çekimiyle Nilüfer Belediyespor’un lig fikstürü belli oldu. Buna göre lige 23 Ekim tarihinde Çanakkale Belediyespor deplasmanıyla başlayacak olan Nilüfer Belediyespor, ligin ikinci haftasında Halkbank’ı konuk edecek.

Bursa derbisi 27 Kasım’da

Yeşil mavi beyazlı ekip, ligin 6. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 27 Kasım tarihinde Nilüfer Belediyespor’un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan mücadele, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak. Nilüfer Belediyespor ligin ilk yarısını 21 Aralık tarihinde Fenerbahçe ile evinde oynayacağı maç ile tamamlayacak. Fikstür değerlendirmesinde bulunan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık “Genç ve başarıyı hedefleyen bir kadro ile mücadele edeceğiz. Amacımız öncelikli olarak ligde ilk 8 içinde yer almak. Ardından play-offlarda iyi maçlar oynayıp, Avrupa kupalarına gitmeyi istiyoruz” dedi. Maçların fair-play içinde geçeceğine inandığını belirten Karamık, ligde mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diledi.

Nilüfer Belediyespor ilk yarı maç programı

1. Hafta    23 Ekim 2016    Çanakkale  Belediyespor- Nilüfer Belediyespor

2. Hafta    30 Ekim 2016    Nilüfer Belediyespor – Halkbank